Rybářské potřeby
Dipy, booster

Nikl Booster 250ml - Crab

3.8 (2)
179 Kč

Diskontní kousek Nikl Booster 250ml - Crab pocházející od značky Karel Nikl jde získat momentálně za výprodejovou cenu! Akční ceny od 179 Kč vč. DPH

EAN: 8592400002156
Dostupnost: Skladem
Výrobce/Značka: Karel Nikl
Prodejce: Chyť a pusť

e to již pěkná řádka let, kdy jsme poprvé do sortimentu zařadili tekuté boostery. Za tu dobu si našly stovky spokojených zákazníků. A není divu, kombinace vybraných tekutých potrav, olejů a dalších nepostradatelných aditiv, která je dochucena dle druhu o naše nejlepší esence je přesně to, co oceníte během krátkodobého rybaření nebo vždy, kdy chcete vaši návnadu udělat co nejatraktivnější.

Je to již pěkná řádka let, kdy jsme poprvé do sortimentu zařadili tekuté boostery. Za tu dobu si našly stovky spokojených zákazníků. A není divu, kombinace vybraných tekutých potrav, olejů a dalších nepostradatelných aditiv, která je dochucena dle druhu o naše nejlepší esence je přesně to, co oceníte během krátkodobého rybaření nebo vždy, kdy chcete vaši návnadu udělat co nejatraktivnější.

Naše boostery fungují při jakékoliv teplotě vody a díky složení ze tří základních složek se perfektně uvolňují do celého okolí návnady a též do vodního sloupce.

V naší nabídce naleznete mnoho příchutí boosterů od našich originálních příchutí, až po klasické univerzální vůně.

Pro boosterování boilies, pelet nebo method mixu doporučujeme zhruba 20–30ml boosteru na 1kg návnad.

Detaily

Příchuť Krab
Balení 250ml
Varianta Crab
Balení 250ml
Distribuce CZ

Kde koupit

Parys
Nikl booster crab 250 ml
179 Kč
Chyť a pusť
Nikl Booster 250ml - Crab
179 Kč

Související produkty

Prozkoumejte více z kategorie Dipy, booster

Zboží stejné značky

Prozkoumejte více od značky Karel Nikl