Rybářské potřeby
Dipy, booster

Mikbaits Big ultra dip 125ml - BigB Broskev Black pepper

3.3 (6)
320 Kč

Tento zlevněný kus Mikbaits Big ultra dip 125ml - BigB Broskev Black pepper od značky s dlouholetou tradicí Mikbaits jednoduše pořídíte nyní za mimořádně nízkou cenu! Nyní zakoupíte za 320 korun.

EAN: 8595602233915
Dostupnost: Skladem
Výrobce/Značka: Mikbaits
Prodejce: Chyť a pusť

Dip je určený především pro zvýrazňování nástrah. Je extra silný a obsahuje složky, které se uvolňují z nástrahy rozdílnou rychlostí, směrem i intenzitou.

Dip je určený především pro zvýrazňování nástrah. Je extra silný a obsahuje složky, které se uvolňují z nástrahy rozdílnou rychlostí, směrem i intenzitou. Rybu tím k nástraze přitahují ze širokého okolí a z různých vrstev vodního sloupce. Zároveň však zanechávají nesmírně atraktivní stopu v její blízkosti. Nástrahy můžete v dipu máčet v řádu minut a hodin, ale také i dní a týdnů. Jejich atraktivita tím výrazně stoupne.

BigB Broskev&Black pepper je horkou novinku roku 2018. Ti, kdo sledují naše stránky či facebook, si určitě všimli doslova přívalu obřích úlovků na toto boilie. Původně jsme tuto příchuť zkoušeli v Gangsterovi, kde také fungovala skvěle, ale ve směsi BigMiKs začala doslova čarovat. Byla skvělá po celý rok, a to včetně parných letních dní, kdy přinášela úlovky kaprů přes 20kg. Přitom na ní bývá spousta záběrů, často i tehdy, když nic jiného nefunguje. Myslím, že se máte na co těšit.

BigS Oliheň&Javor je srdeční záležitost pro mnohé z nás i vás. Je to skvělé celoroční boilie, účinné na všech typech vod a za všech okolností. Přináší jak dobré zachytání, tak i velké ryby. Doporučujeme kombinovat s fluo pop-up Oliheň, případně zatraktivnit dipem či obalovacím těstem.

Detaily

Příchuť Broskev, Pepř
Balení 125ml
Varianta BigB Broskev Black pepper
Balení 125ml
Distribuce CZ

Kde koupit

Parys
Mikbaits dip bigb broskev black pepper 125 ml
320 Kč
Chyť a pusť
Mikbaits Big ultra dip 125ml - BigB Broskev Black pepper
320 Kč

Související produkty

Prozkoumejte více z kategorie Dipy, booster

Zboží stejné značky

Prozkoumejte více od značky Mikbaits