Rybářské potřeby
Dipy, booster

Mikbaits Feeder dip 50ml - Jahoda

3.7 (8)
99 Kč

Zcela unikátní kousek Mikbaits Feeder dip 50ml - Jahoda od dodavatele s dobrým jménem Mikbaits máte možnost najít právě teď se slevou. Aktuálně za super cenu 99 Kč včetně DPH

EAN: 8595602232680
Dostupnost: Skladem
Výrobce/Značka: Mikbaits
Prodejce: Chyť a pusť

Feeder dip nejenže pachově zvýrazní vaši nástrahu, ale ještě okolo ní udělá nesmírně přitažlivý barevný oblak. Používány profi závodníky ve feederu i plavané.

Zcela nová řada Feeder produktů, díky níž je naše Feeder range zcela kompletní. Feeder dip nejenže pachově zvýrazní vaši nástrahu, ale ještě okolo ní udělá nesmírně přitažlivý barevný oblak. Používány profi závodníky ve feederu i plavané.

Feeder slime je sypký obalovací dip, který na jakékoli nástraze vytvoří měkký chumáčkový povrch, pro ryby neodolatelný. Dip i slime jsou použitelné samostatně nebo spolu dohromady a lze s nimi zatraktivnit nejen peletky, extrudy či rohlíkové boilie, ale též bílé červy, kukuřici, konopí a jiné nástrahy.

Feeder těsto lze použít buď k obalení nástrahy, nebo jej dát na spirálku či přímo na ramínko háčku jako velmi účinnou samostatnou nástrahu.

Detaily

Příchuť Jahoda
Balení 50ml
Varianta Jahoda
Balení 50ml
Distribuce CZ

Kde koupit

Chyť a pusť
Mikbaits Feeder dip 50ml - Jahoda
99 Kč
Parys
Mikbaits feeder dip 50 ml-jahoda
99 Kč

Související produkty

Prozkoumejte více z kategorie Dipy, booster

Zboží stejné značky

Prozkoumejte více od značky Mikbaits