Rybářské potřeby
Dipy, booster

LK Baits Dip Lukas Krasa Nutra Stimul -L 200ml - Nutric Acid

4.6 (12)
438 Kč

Tento akční produkt LK Baits Dip Lukas Krasa Nutra Stimul -L 200ml - Nutric Acid od známé kvalitní značky LK Baits máte možnost nakoupit u nás nyní ve výprodejové akci! Akční cena od 438 korun vč. DPH

EAN: 8595602013906
Dostupnost: Skladem
Výrobce/Značka: LK Baits
Prodejce: Chyť a pusť

Jedná se možná o nejlepší přírodní tekuté ingredience na světě, které kapry stimulují k přijímání potravy a aktivně působí na chuťové pohárky. 

Ty nejlepší tekuté ingredience, které jsem za léta při vývoji návnad a nástrah poznal. Celá řada Lukáš Krása je vrcholem mého umění a vědění o kaprech a jejich vztahu k potravě. Jedná se možná o nejlepší přírodní tekuté ingredience na světě, které kapry stimulují k přijímání potravy a aktivně působí na chuťové pohárky.  Nutra Stimul obsahuje také naší speciální směs aminokyselin, kterou kapři spojují s nutričně bohatou potravou a kterou vyhledávají pomocí čichového ústrojí na velkou dálku.

Nutra Stimul-L je určen především k dipování nástrah, PVA, pro tvorbu past a zalití návnad, které se nejprve navlhčí a poté zapráší přírodním stimulátorem Nutra Stimul – P. Na návnadách se vytvoří velmi atraktivní vrstva, která je pro ryby neodolatelná. Protože výrobky Nutra Stimul jsou vyráběny pouze z přírodních látek, nemají vždy stálou barvu.

Detaily

Příchuť Nutric Acid
Balení 200ml
Varianta Nutric Acid
Balení 200ml
Distribuce CZ

Kde koupit

Chyť a pusť
LK Baits Dip Lukas Krasa Nutra Stimul -L 200ml - Nutric Acid
438 Kč

Související produkty

Prozkoumejte více z kategorie Dipy, booster

Zboží stejné značky

Prozkoumejte více od značky LK Baits