Rybářské potřeby
Přední brzda

Shimano Naviják Sustain C3000 HGFJ

3.9 (10)
6 236 Kč

Výjimečný kus Shimano Naviják Sustain C3000 HGFJ od známého dodavatele Shimano snadno pořídíte již dnes v akci. Produkt nakoupíte teď u nás za 6 236 korun

Dostupnost: Skladem
Výrobce/Značka: Shimano
Prodejce: Chyť a pusť

Naviják Sustain FJ je součástí řady Magnumlite a je vybaven rotorem MGL s lehkou rotací, která umožňuje dokonalou kontrolu nástrahy. S odolným hliníkovým tělem HAGANE je vynikajícím navijákem pro lehké, střední i velké nástrahy.

Naviják Sustain FJ je součástí řady Magnumlite a je vybaven rotorem MGL s lehkou rotací, která umožňuje dokonalou kontrolu nástrahy. S odolným hliníkovým tělem HAGANE je vynikajícím navijákem pro lehké, střední i velké nástrahy. Vhodný je nejen pro sladkovodní rybolov, ale i pro pobřežní mořský rybolov. Černé tělo vypadá fantasticky, ale skutečná krása tohoto navijáku je samozřejmě v jeho vlastnostech. Rotace je pozoruhodně lehká, je vybaven předními Shimano technologiemi, jako je úprava převodovky Micro Module Gear II, Silent Drive, ochrana proti proniknutí vody X-Protect či Long Strike Spool pro delší a ještě delší odhozy.

Naviják Sustain FJ je součástí řady Magnumlite a je vybaven rotorem MGL s lehkou rotací, která umožňuje dokonalou kontrolu nástrahy. S odolným hliníkovým tělem HAGANE je vynikajícím navijákem pro lehké, střední i velké nástrahy. Vhodný je nejen pro sladkovodní rybolov, ale i pro pobřežní mořský rybolov. Černé saténové tělo vypadá fantasticky, ale skutečná krása tohoto navijáku je samozřejmě v jeho vlastnostech. Rotace je pozoruhodně lehká, je vybaven předními Shimano technologiemi, jako je úprava převodovky Micro Module Gear II, Silent Drive, ochrana proti proniknutí vody X-Protect či Long Strike Spool pro delší a ještě delší odhozy.

Specifikace
hmotnost navijáku (g) 210
kuličková ložiska - typ S A-RB
kuličková ložiska (ks) 8+1
převodový poměr 6,0:1
návin na 1 otočení kličky (cm) 89
mate

Detaily

Náhradní cívka ne
Počet ložisek 8+1
Převod 6,0:1
Druh rybolovu Feeder, Přívlač
Velikost cívky 3000
Distribuce CZ

Kde koupit

Chyť a pusť
Shimano Naviják Sustain C3000 HGFJ
6 236 Kč

Související produkty

Prozkoumejte více z kategorie Přední brzda

Zboží stejné značky

Prozkoumejte více od značky Shimano

O nás
Vybrat tu pravou rybářskou výbavu může být skutečná výzva, ať už jste na břehu vody nováček nebo zkušený profesionál. Naše stránka byla založena právě s touhou usnadnit tento výběr. Nabízíme nejen cenné rady a tipy pro začínající rybáře, ale také pečlivě vybrané vybavení, které uspokojí i ty nejnáročnější profesionály. V našem rozsáhlém sortimentu naleznete vše od navijáků, prutů, přes návnady a nástrahy, až po pokročilé rybářské echoloty a další technologie. Nechte se inspirovat naší nabídkou a objevte to nejlepší z rybářského světa, aby vaše chvíle strávené u vody byly nejen úspěšné ale i nezapomenutelné.
Mohlo by vás zajímat
Základní informace a kontakty
Copyright © 2023 -