Rybářské potřeby
Přední brzda

Shimano Naviják Aerlex 10000 XTB

4.4 (10)
2 672 Kč

Často hledaný výrobek Shimano Naviják Aerlex 10000 XTB originál od výrobce Shimano snadno seženete na našich stránkách teď právě v bezva akci! Aktuálně za 2 672 Kč.

Dostupnost: Skladem
Výrobce/Značka: Shimano
Prodejce: Chyť a pusť

Naviják Aerlex mimořádně pevné konstrukce je vybaven brzdou Instant Drag. Uplatní se v náročných aplikacích při surfcastingu stejně dobře jako při chytání trofejních kaprů. 

Naviják Aerlex mimořádně pevné konstrukce je vybaven brzdou Instant Drag. Uplatní se v náročných aplikacích při surfcastingu stejně dobře jako při chytání trofejních kaprů.

Naviják je vybaven cívkou AR-C, špičkovou pokládkou vlasce Aero Wrap II a dvourychlostní oscilací, takže nabízí jedinečné vlastnosti a skvělé chování při odhazování. S převodem 4,6:1 navíjí impozantních 100 cm vlasce na jedinou otočku kličkou. Snadno tak zvládne velkou odhazovací hmotnost.

Spod verze navijáku s převodem 5,3:1 navíjí impozantních 115 cm vlasce na jedinou otočku kličkou, takže práce se spod krmítkem je výrazně jednodušší, ale hlavně rychlejší.

Parametry:
Hmotnost (g) 645
Převodový poměr 4,6:1
Ložiska 2+1
Max. brzdná síla (kg) 15
Kapacita vlasce (mm/m) 0,35-400/0,40-300/0,45-200
Návin vlasce na otočku (cm) 100
Náhradní cívka

Detaily

Náhradní cívka ne
Hmotnost navijáku 645 g
Velikost cívky 10000
Převod 4,6:1
Počet ložisek 2+1
Druh rybolovu Kaprařina
Distribuce CZ

Související produkty

Prozkoumejte více z kategorie Přední brzda

Zboží stejné značky

Prozkoumejte více od značky Shimano

O nás
Vybrat tu pravou rybářskou výbavu může být skutečná výzva, ať už jste na břehu vody nováček nebo zkušený profesionál. Naše stránka byla založena právě s touhou usnadnit tento výběr. Nabízíme nejen cenné rady a tipy pro začínající rybáře, ale také pečlivě vybrané vybavení, které uspokojí i ty nejnáročnější profesionály. V našem rozsáhlém sortimentu naleznete vše od navijáků, prutů, přes návnady a nástrahy, až po pokročilé rybářské echoloty a další technologie. Nechte se inspirovat naší nabídkou a objevte to nejlepší z rybářského světa, aby vaše chvíle strávené u vody byly nejen úspěšné ale i nezapomenutelné.
Mohlo by vás zajímat
Základní informace a kontakty
Copyright © 2023 -