Rybářské potřeby
Kšiltovky

R-Spekt Kšiltovka Snapback Lady Carper

4.6 (7)
379 Kč

Hodně povedený produkt R-Spekt Kšiltovka Snapback Lady Carper od společnosti se zárukou kvality R-Spekt snadno seženete bezpečně online za extra cenu. Zrovna teď v akci za 379 korun.

EAN: 8592981003016
Dostupnost: Skladem
Výrobce/Značka: R-Spekt
Prodejce: Chyť a pusť

Představujeme vám naši zcela novou kšiltovku R-SPEKT Snapback Lady Carper, která je určena především pro všechny teenagerky a slečny, které se nebojí vyrazit do přírody a k vodě v odvážném městském stylu.

Představujeme vám naši zcela novou kšiltovku R-SPEKT Snapback Lady Carper, která je určena především pro všechny teenagerky a slečny, které se nebojí vyrazit do přírody a k vodě v odvážném městském stylu. Celá kšiltovka je laděna v duchu růžovo-černých barevnýchů tónů, v přední části jde o výrazný růžový Snapback kšilt, vzadu je pak vyvedeno v této růžové barvě plastové stavitelné poutko.

Tato originální Snapback kšiltovka je vyrobena ze 100% bavlněného kepru a vyznačuje se perfektním držením tvaru, snadným stavitelným zapínáním v zadní části pomocí plastového pásku, pevným čelem a plochým street kšiltem. Originální tisky v podobě loga "R-SPEKT limited edition" a motivu kapra se sloganem "Lady Carper" na předním panelu tvoří z této kšiltovky atraktivní volbu především pro vyznavačky tzv. street stylu a to nejen v rybaření.

Barevné provedení: kombinace růžové a černé barvy, tisky růžovo-šedé

Materiálové složení: 100% bavlněný kepr

Nabízíme ve velikostech: UNI, vhodná však také pro děti

Detaily

Distribuce CZ

Kde koupit

Parys
R-spekt kšiltovka snapback lady carper
379 Kč
Chyť a pusť
R-Spekt Kšiltovka Snapback Lady Carper
379 Kč

Související produkty

Prozkoumejte více z kategorie Kšiltovky

Delphin Kšiltovka s LED

4.8(10)
212 Kč

KUMU Kšiltovka Botanist

4.7(10)
699 Kč

KUMU Kšiltovka Mantra

3.8(8)
699 Kč

Zboží stejné značky

Prozkoumejte více od značky R-Spekt

R-Spekt Podložka Minor

3.0(11)
5 799 Kč