Rybářské potřeby
Krabičky, boxy, kufry

Plano Krabička Flex Customizable Utility Boxes 3700

3.3 (10)
1 074 Kč

Tento velmi žádaný výrobek Plano Krabička Flex Customizable Utility Boxes 3700 od výrobce se skvělou pověstí Plano můžete koupit u nás právě extra výhodně. Na našich stránkách za 1 074 Kč!

Dostupnost: Skladem
Výrobce/Značka: Plano
Prodejce: Chyť a pusť

Je to nejpokročilejší systém boxů na trhu  díky jedinečné variabilitě.  Představujeme nový box na nářadí Plano EDGE™ Flex. 38 rozdělovačů Quick-Set se snadno zasouvá a vysouvá do vytvořených vlastních konfigurací, které jsou omezeny pouze vaší představivostí.

 

Je to nejpokročilejší systém boxů na trhu  díky jedinečné variabilitě.  Představujeme nový box na nářadí Plano EDGE™ Flex. 38 rozdělovačů Quick-Set se snadno zasouvá a vysouvá do vytvořených vlastních konfigurací, které jsou omezeny pouze vaší představivostí. Plano EDGE™ FLEX má úložné možnosti pro každého rybáře a každý výlet, aby všechny vaše návnady trochu skvěle uložily . Jednoduše míchejte, spojujte, opakujte.

Originální rybářské boxy Plano Edge se vyznačují inovativním systémem označování s předřezanými odvětrávanými přepážkami, zesílenými vysoušecím materiálem absorbujícím vodu pro efektivní a bezpečnou organizaci nástrah a příslušenství.

Obsahuje antikorozní omezovač na desce, vodotěsné těsnění Dri-Loc, průhledné víko pro rychlou identifikaci obsahu, nadměrně velkou západku, kterou lze snadno otevřít jednou rukou, mimořádně odolnou žebrovanou základnu a víko plus odolné ocelové čepové panty.

 

Technické parametry

Rozměry 35,6x22,9x6,7cm

 

 

Detaily

Distribuce CZ

Kde koupit

Chyť a pusť
Plano Krabička Flex Customizable Utility Boxes 3700
1 074 Kč

Související produkty

Prozkoumejte více z kategorie Krabičky, boxy, kufry

Zboží stejné značky

Prozkoumejte více od značky Plano

Plano Kufr Two-Tier Satchel

2.8(10)
1 193 Kč